68Сухое малако вырабляецца ў два этапы. Спачатку з яго выдаляюць залішнюю вільгаць, у выніку чаго атрымліваецца фракцыя накшталт прывычнага нам згушчанага малака, якая ў далейшым высушваецца да парашковага стану. Сяргей Семянько працуе апаратчыкам выпарвання і згушчэння ў ААТ “Лепельскі МКК”. Пад яго кантролем праходзіць першы вытворчы этап. Хаця ён не так даўно працуе, аднак за гэты час паспеў зарэкамендаваць сябе толькі з самага лепшага боку.
Тэкст і фота
В. МАТЫРКІ.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>